АПСТРАКТНИ ПОИМИ

“Зборови кои се во мислите и немаат физичко или конкретно постоење“

< НАЗАД КОН КАТЕГОРИИ

ВАЖНО

ВИСТИНА

ЛЕСНО И ТЕШКО

МОЖНОСТИ

ОПАСНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

ОРГАНИЗИРАНОСТ

ПРИЧИНИ И ПОСЛЕДИЦИ

ХРАБРОСТ И ПЛАШЛИВОСТ

Контактирајте нè

+389 2 3296188
contact@znakoven.mk

Корисни линкови

www.ovosen.mk

Следете нè