КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

За сите ваши прашања, нашиот тим со задоволство ќе ви одговори во најкус можен рок!

Ви благодариме за заинтересираноста.

Адреса

ул. Костурски Херои 17-21 1000 Скопје, Македонија

Телефон/Факс

Е-Маил

Пишете нЍ

Пополнете го овој формулар и ние ќе ве контактираме во најкус можен рок

Home

Контактирајте нè

+389 2 3296188
contact@znakoven.mk

Корисни линкови

www.ovosen.mk

Следете нè