ЛЕКЦИИ ЗА ЗНАКОВЕН ЈАЗИК

“Најчесто употребувани знаци во секојдневната комуникација“

< НАЗАД КОН КАТЕГОРИИ

ЗА МЕНЕ – Нешто повеќе за мене

ЗА МЕНЕ – За моето име

ЗА МЕНЕ – Мои знаковни вештини

ПРИЈАТЕЛИ – Прва средба

ПРИЈАТЕЛИ – За време на јадење

ПРИЈАТЕЛИ – Планирање

ПРИЈАТЕЛИ – На забава

ПРИЈАТЕЛИ – Статус во врска

ПРИЈАТЕЛИ – Семејни врски

ПРИЈАТЕЛИ – Твое потекло

ФАМИЛИЈА – Време за бањање

ФАМИЛИЈА – Во бања

Контактирајте нè

+389 2 3296188
contact@znakoven.mk

Корисни линкови

www.ovosen.mk

Следете нè