ОПИС НА ЛИЦА

“Знаци поврзани за преставување на карактерните особини“

< НАЗАД КОН КАТЕГОРИИ

ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА

УБАВИНА

РАСИ И ЕТНИЦИТЕТИ

РЕЛИГИИ - ДЕНОМИНАЦИИ

Контактирајте нè

+389 2 3296188
contact@znakoven.mk

Корисни линкови

www.ovosen.mk

Следете нè