ОПИС НА ПРЕДМЕТ 

“Поопширен опис на предметите“

< НАЗАД КОН КАТЕГОРИИ

ВЕЛИЧИНИ

ВИСИНА

ВЛАЖНОСТ

ДОЛЖИНА

ЛОКАЦИЈА

ПРОМЕНА – Горе, долу

ПРОМЕНА ВО КОЛИЧИНА

ПРОМЕНИ ВО БРОЕВИ

РАСТОЈАНИЕ

РАНК -ПОЗИЦИЈА

СОСТОЈБИ НА ПОВРШИНАТА

ТВРДИНА

ТЕЖИНА

ФОРМИ И ЛИНИИ

Контактирајте нè

+389 2 3296188
contact@znakoven.mk

Корисни линкови

www.ovosen.mk

Следете нè