РЕЧНИК

Речник на македонски знаковен јазик 

ПРЕБАРАЈ

Пронајдетe го посакуваниот збор…

За пребарување, користете кирилично писмо!

Контактирајте нè

+389 2 3296188
contact@znakoven.mk

Корисни линкови

www.ovosen.mk

Следете нè